Serviciile Orthodontica

Tehnologia dentară a parcurs un drum lung până să ajungă la apogeul de astăzi și îți pune la dispoziție mai multe tipuri de tratamente și opțiuni.
Combinând tehnologia de ultima oră cu o percepție clară despre mișcarea și creșterea dinților și a maxilarelor, tratăm cu succes mai multe probleme dentare, cum ar fi:

Tratament ortodontic
Invisalign

În cazul în care nu vrei să porți un aparat tradițional metalic, poți opta pentru Invisalign, aparat dentar aproape invizibl, confecționat dintr-un material plastic transparent

Această opțiune a devenit foarte populară în rândul celor care vor să-și îndrepte dinții, dar sunt jenați de disconfortul și vizibilitatea aparatelor dentare metalice. Deși este o alternativă estetică incontestabilă, nu toate afecțiunile dentare pot fi soluționate cu Invisalign. Dacă înghesuirea dinților nu e foarte severă, poți opta pentru acest aparat.

Programează-te
100


După o consultație, medicul ortodont îți va spune exact dacă acest tip de tratament este o opțiune indicată pentru tine.

Bracket-uri safir

Aparat dentar fix aproape invizibil.

  • Aproape invizibili, aceștia sunt confecționați din safir pur, șlefuit și perfect neted, devenind transparent și păstrând un aspect discret chiar dacă sunt amplasați pe partea exterioară a dinților.
  • Ușor de purtat și confortabili, nu își schimbă culoarea în timp și se îngrijesc lejer prin igienă.
  • La clinica Orthodontica găsești o gamă vastă de opțiuni și soluții pentru un aparat dentar estetic, trainic și comod. Alinierea corectă a dinților este esențială pentru dantura fiecăruia dintre noi, de aceea orice tratament ortodontic începe cu efectuarea unei consultații și a unui plan individual de tratament.
Programează-te
Tratament simplu, sigur și eficient.

Brackeți ceramici

Bracket-urile sunt realizate din ceramică, având culoarea dinților. Sunt inobservabili și redau un efect estetic natural.

Etapele terapeutice, indicațiile de îngrijire și modul de confecționare sunt identice celor din metalic și din safir, diferența principală referindu-se la faptul că bracket-urile sunt create din ceramică.
Funcționalitatea și rezultatele sunt la fel de bune asemenea celorlalte tratamente ortodontice.

1

Brackeții clasici de metal sunt mai rezistenți și rigizi cu un grad de rezistenta mai sigura.
2

Riscul de a se deteriora sau dezlipi este mult mai mic decât in cazul altor aparate dentare confecționate din alt material
3

Aplicarea bracket-urilor metalice are loc în fata vizibila a dinților, se folosesc împreună cu sistemul de arcuri şi ligaturi elastice.
4

Timpul de tratament este mai scurt comparativ cu alte tratamente ortodontice.
Tratament mai economic, dar și mai eficient.

Bracket-uri metalici

Programează-te

Brackeții metalici reprezintă un aparat dentar fix care permite îndreptarea dinților cu precizie sporită. Sunt apreciați pentru robustețea lor și raportul accesibilitate-eficiență.

O metodă inovativă de tratament ortodontic.

Bracket-uri linguali

Programează-te

Aparatul dentar constă din brackeții clasici de metal rezistenți și rigizi ce sunt lipiți pe suprafața interioară a dinților, astfel devin complet ascunși vederii.

Confecționarea brackeților este personalizată pentru fiecare client, structura fiind creată individual pe relieful fiecărui dinte în parte pentru a muta dinții pe rând până la poziția finală dorită.

Din perspectiva esteticii, brackeți linguali sunt o alternativă pentru cei care doresc un zâmbet radiant în perioada tratamentului ortodontic.

Trimite-ne un e-mail sau contactează-ne     

    Contactează-ne