Construim zâmbete perfecte

Construirea unui zâmbet perfect este prioritatea noastră numărul 1.

Realizăm tratamente complete, evaluăm starea completă a dinților tăi, implicăm și alți specialiști dacă e cazul, selectăm structurile și dispozitivele necesare de corecție.

Formarea profesională.

Ce ne deosebește de alții?

Pe lângă anii de facultate și rezidențiat ortodontic, specialiștii noștri învață adițional 3 ani pentru a-și dezvolta competențele necesare de gestionare ortodontică și ortopedie dentofacială. Ținem mereu pasul cu modernizările care au loc, urmând în mod regulat cursuri și specializări peste hotarele țării, cum ar fi: Thailanda, Spania, Franța, România, Ucraina etc. Scopul nostru nu constă doar în garanția unui zâmbet perfect, dar și faptului că ai primit cea mai bună asistență ortodontică posibilă.

  • Echipă de experți
  • Atenția obsesivă la detalii
  • Abordare individual
  • Plan de tratament optim
  • Plată flexibilă
  • Tehnologii modern
Plata flexibilă.

Având o gamă vastă de aparate dentare conform necesității și funcționalității, suntem clinica perfectă pentru efectuarea unui tratament ortodontic de ultimă generație.
Da, pe lângă programări flexibile și opțiuni de tratament flexibile, oferim și o achitare flexibilă.
Durata tratamentului este rezonabilă și la un efort financiar acceptabil, cu costuri realiste, clare și transparente. După ce determinăm planul de tratament și cheltuielile acestuia, vom stabili un grafic lunar de plată potrivit bugetului tău, astfel încât poți achita tratamentul ortodontic în rate, fără niciun adaos. Spre deosebire de alte clinici, la noi nu se achită vizitele de ajustare periodice, astfel costul total este definit încă înainte de începerea tratamentului și nu se adaugă cheltuieli neplanificate.

Abordarea individuală

Din momentul primei vizite la clinica noastră și până la implementarea unui tratament individualizat, obiectivul nostru principal este satisfacția deplină a clientului. Îți vom examina toate înregistrările și radiografiile pentru a determina cel mai bun plan de tratament pentru nevoile tale personale. Așa cum punem pe prim plan integritatea profesională, efectuăm poze profesioniste periodic pentru o evaluare mai bună în ceea ce privește dinamica tratamentului. Astfel, obiectivele acestuia sunt bine definite din start, iar pacientul înțelege foarte clar, pe etape, procedurile pe care le va urma.

Tratamente de ultimă generație.

Tratamentele ortodontice din ziua de astăzi sunt mult mai confortabile decât au fost cândva, datorită multiplelor avansări tehnologice. La Orthodontica, mizăm pe inovații și tehnologii de ultimă oră, de aceea investim permanent în echipament performant și suntem dotați cu tehnică de sterilizare cu cele mai înalte standarde internaționale. Mai mult, oferim opțiuni de tratament modern care sunt prestate de puțini specialiști la nivel mondial, cu atât mai mult în țară, cum ar fi aparatele Lingual și Alignere.

Testimoniale

Clienți mulțumiți, succes garantat!